Port Turistic Tulcea Aval

Despre Port Turistic Tulcea Aval

Pentru a avea un sejur frumos și lipsit de evenimente neplacute ori griji, trebuie sa știți ca Port Turistic Aval Tulcea functioneaza după un regulament care trebuie respectat

  • Locația este proprietate privată și se autofinantează, statul sau administrațiile locale nu se numara printre sustinatorii activității
  • Amenajarea Portului și parcării sunt efectuate progresiv în funcție de posibilitațile financiare. Nu beneficiem de ajutoare, programe de finanțări nerambursabile ori altele asemenea.

Activitațile de transport naval, transfer de pasageri, organizarea de excursii etc. nu sunt ale Portului ci ale operatorilor navali și de turism care au singuri responsabilitatea acestor activități. Noi suntem colaboratori cu aceștia pe segmentul cheiaj si parcare.

Daca ați ales sa veniți la noi inseamna ca v-ați documentat cu privire la posibilitațile noastre și se prezumă urmatoarele:

Cunoasteți, accepțati și respectați regulamentul portuar și regulamentul de parcare precum și indicațiile si recomandările personalului portului.

Cititi cu atenție ,incepând de la intrarea în Port, indicațiile, atenționârile și avertismentele afișate în incintă!

NOTĂ: Tarifele și regulamentul pot fi modificate oricând fără notificare către clinți.